patepisi.eu pateshestviq putepisi

Да се влюбиш в…апарт хотел, София

Мъжът ми много пътува и често отсъства за продължително време.

Сега не си мислете как ще се оплаквам, че си има любовница и случайно съм разбрала като я води със себе си по спа хотели, тази пикантерия липсва тук.

Той често ме взима с него поне за ден-два по време на пътуванията или ме вика и аз ходя с голямо удоволствие.

Преди не обичах много хотелите и отсядането в тях ми се струваше скучно, но трябва да призная, че хубав спа хотел, различен град и много нови емоции не са за изпускане.

Предстоеше му да пътува до столицата и щеше да остане там цяла седмица. Провери къде му се намира хотела и каза, че този път са се погрижили повече от добре за него, не бил просто в някаква стая, а щял да се настани в един апарт хотел в София.

Не ми беше съвсем ясно какво представляват този тип хотели, но той ми се усмихна и каза, че ако се освободя от работа за два-три дни мога да отида при него и да го проуча отблизо разликите.

Той замина на следващия ден, а аз започнах да се организирам да си свърша по-бързо работата и да го последвам скоро.

Същата вечер се обади и каза, че хотелът определено ще ми хареса, имало басейн на покрива и хамам, които съм щяла да искам да пробвам.

Сега вече съвсем нямах търпение да тръгна и надникнах да погледна къде ме чака той.

Това беше не просто най-добрият апарт хотел софия, ами един от най-добрите в България.

Апартаментите изглеждаха страхотно, наистина не бях ходила на по-луксозно място до сега.

Пристигнах малко след 21 часа вечерта и отидохме направо в Emirates Apart Residence. Още от фоайето бях силно впечатлена.

Горе в апартамента вече ни чакаше бутилка розе и се настанихме да си го пием до прозореца от който се виждаше част от нощна София. Поръчахме си румсървис – салати, прясна паста и тирамису. Продължението на вечерта няма да го разказвам…

На следващата сутрин аз бях свободна да правя каквото искам. През лятото София е доста празна и нямаше с кой да се виждам, защото всички приятели и познати бяха извън града.

Като добро момиче първо отидох на фитнес и после се качих до басейна на покрива за да помързелувам заслужено там.

Беше толкова горещо, че в момента нищо и никой не можеше да ме помръдне от хотела и басейна с пул бар към него.

Следобед моят любим ме завари точно там да си допивам мохитото. Беше му отпаднала една среща и сега имахме врем за разходка заедно.

Предишната вечер храната толкова ми беше харесала, че му предложих след разходката да не си търсим друг ресторант, а да се върнем в този на хотела.

Обстановката се оказа много приятна и въпреки, че седнахме в градината все пак се чуваше музиката на живо, която свиреха вътре.

На следващия ден си казах, че след тренировката няма да мързелувам толкова, а ще се разходя сама и ще пазарувам на спокойствие.

След като се прибрах в хотела реших, че е време да пробвам хамама, беше ми много интересно, но преди време като ходихме в Турция не се престраших да опитам там. Оказа се много приятно и ви съветвам да го пробвате някога.

Заспала съм след като се качих в апартамента и се събудих с мисълта, че бих живяла постоянно там. За мое съжаление се наложи да си тръгнем още същата вечер, защото на другата сутрин рано мъжът ми щеше да подписва някакви документи в Пловдив.

 

 

Напишете коментар