patepisi.eu pateshestviq putepisi

Екзотика, романтика и забавления в комплекс Св. Константин и Елена

Съвременният човек е свикнал да получава по много и от всичко. Ето, защо да изкараш една лятна почивка по българското Черноморие не е достатъчно. За да бъде тя такава трябва да е изпълнена с множество предпоставки, обещаващи вълнуващи и незабравими моменти. Курорт Св. Константин и Елена има с какво да зарадва своите посетители.
На това място може да се полюбувате на великолепни гледки, да се почувствате истински модерен човек. Черноморският комплекс Св. Константин и Елена се разполага недалеч и само на 10 км. от морската столица Варна. Това обещава забавленията, релакса, разкоша и местата за разглеждане да нямат край.
С предложенията на „Резервация.bg“ това е възможно.
Години наред Св. Константин и Елена пази своята история за митични и древни обичай, традиции и нрави на хората живели по тези земи.
Историята на този черноморски курорт навява за древни останки от хората живели по тези земи.
В местността около курорта може да се посети манастир Аладжа манастир.
Недалеч се намира и храм-параклис, водещ се към манастира и самата императорска част Елена и Константин.
Местността е популярна с многобройните лечебни извори. Те са сред нещата, които превръщат това мястото в посещавано дори през зимата.
Не по-малък интерес събужда храмът на християнството „Св. Св. Константин и Елена”, разказващ за историята и миналото и пазещ вярата на хората.
Сред уникалните места, в списъка с посещения по време на почивка в курорт Св. Константин и Елена се нарежда дворец Евксиноград. Той има уникална архитектура, а славата му е на бивша резиденция от времето на княз Александър I Батенберг. В дворец Евксиноград пази над 310 вида растения.
В местността на „Св. Константин и Елена“ и околията има множество луксозни хотели, богати ресторанти, барове и клубове. Всякакви увеселения, забави и спортове, в това число водни са на разположение на летуващите.
Отпуската прекарана в курорта, под изгодните оферти на хотели и места за настаняване, ще гарант за положителни емоции, съпроводено с глезотии и пир за сетивата.

Коментар за “Екзотика, романтика и забавления в комплекс Св. Константин и Елена”

  • GSM Аксесоари says:

    там е добре ходихме преди 2 години и беше супер готино браво за статията

Напишете коментар