patepisi.eu pateshestviq putepisi

Незабравима почивка на прелестните изумрудени брегове на Турция

Екзотична и страстна, така разкошна и завладяваща – как иначе бихме могли да опишем изумрудената красота на плажовете на многомилионната ни южна съседка?

Навярно не съществува човек, който да не мечтае за едно незабравимо морско приключение, каквото несъмнено предлага Мраморно море, нали така?

Изумрудени брегове, великолепна природа, жарко слънце и страхотна компания – какво повече му е нужно на човек? Да, вероятно и нас ви се струва твърде сюрреалистично, ето защо ви предлагам да прочетете за най-очарователните плажове, където да събирате бронзов загар и да се наслаждавате на магически пейзажи, за да се убедите сами в изобилната красота на това място.

Най-разкошните плажове, с които се гордее Мраморно море

Плажът Изтузу

Обявен за най-прекрасният плаж според плажуващи, Изтузу представлява едно съвършено кътче, откъснато от суетата на градската среда, от което няма да ви иска да си тръгвате.

Дълга плажна ивица, прекрасна атмосфера, златни пясъци, чиста вода представляват характерни черти на един от най-пленителните плажове в Турция, а преди падането на нощта можете да се насладите на една семейна успокояваща разходка по плажната ивица.

Плажът Сирали

Известен като Дома на костенурките, плажът Сирали представлява поредното разкошно място, предлагащо ползотворна почивка и безброй прекрасни мигове с любими хора. Това прекрасно кътче предлага невероятна природа, чист въздух и незабравими спомени, които ще стоплят душите ви всеки ден.

Плажната ивица е дълга около три километра и представлява защитена зона заради костенурките, снасящи яйцата си на златните пясъци на Сирали.

„Долината на пеперудите“

Надали съществува по-романтична местност, на която да заведете любящата си половинка! Това пленително място разполага с райски плажове, до които можете да достигнете много лесно с лодка. Именно тук можете да се насладите на вълшебната красота на повече от 80 вида пеперуди и множество спиращи дъха водопади.

Напишете коментар