patepisi.eu pateshestviq putepisi

Сайтовете на Българските хотели

Каквато и част от вас да са търсили в интернет пространството за хотели за почивка, вероятно сте попаднали на много, които са просто очарователни. Имат всякакви цветове, малки приятни функции, които да ви накарат да вземете стая в точно този хотел, направо да ви накарат да се замислите — как до сега не сте намерили този хотел? И наистина, защо не сте го намерили? Вярно, ако е някой голям хотел, известен с много посетители и прочие е нормално да има готин сайт, напълнен с всякакви интересни неща и популяризиран добре, за да се класира на първи позиции.

Но колкото и красив сайт да видите, това невинаги означава, че самият хотел, обслужването или всичко друго останало, може да се окаже толкова добро. Все пак, вие няма да спите в сайта им или да ядете от картинките в него. Това, което трябва най-много да ви интересува в един сайт, е каква информация има в него. Колко подробно са описаните условията за пребиваване, стайте, храната, околията и всичко, което може да ви е от полза, толкова по-добре за вас. На вас тази информация ви е нужна, не красивите картинки — за тях има обработващи програми, които да ги украсят. Огледайте се дали няма и някое място за коментари от посетителите. Това може да ви помогне много, тъй като това ще са реални посетители на мястото и могат да ви кажат нещо допълнително, като например — камериерката беше с лилава коса и жълти чорапи или в банята  няма тоалетна хартия никъде. Все неща, които биха ви били от полза.

Огледайте се дали няма и информация за местността около хотела. Къде може да отидете, с какво и какво може да видите там. Все пак сте тръгнали на почивка, трябват ви интересни места, които да посетите.
Хубавите сайтове, тези, които определено имат полезна информация и се поддържат, се срещат в някоя сайт класация, фейсбук споделяния и сайтове за информация за хотели. От тези места информация има много, но в тях също е възможно да се намери нещо, което да ви даде реална, обективна оценка за мястото, на което отивате. Винаги е добре да търсите реални коментари, оценки от потребители, които са били там или нещо подобно.

Все пак, вие отивате на напълно непознато място, трябва ви актуална и точна информация за местоположението, услугите и начина на живот там. Колкото по-често намирате даден сайт на хотел или дори на цял град в интернет пространството, толкова повече значи се работи по него. Ако е някой с малко посещения и почти никакво обновяване, значи сайта е направен само за да го има и не се поддържа. Един поддържан сайт може да значи много повече от колкото неподдържаният.
Като нормален потребител, за вас би било трудно да знаете това, но в много сайтове е написана датата на публикуване на конкретна новина, така че и сами може да си направите сметка кое си заслужава повече и кое не. Естествено, винаги може да попитате някой близък за някое място, на което вие не сте били, а той да. Така дори ще получите още по-актуална информация за бъдещата ви почивка.

Напишете коментар